Budincă cu caise uscate
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Mărunțește usturoiul și toacă ceapa. Scurge conserva de năut.
Într-o tigaie, adaugă uleiul, condimentele, ceapa și usturoiul.
Adaugă năutul, amestecă, apoi adaugă iaurtul de cocos.
Adaugă spanacul și drojdia inactivă și gătește până când se înmoaie spanacul.
Chimionul, condiment specific pentru India și Orientul mijlociu, este cunoscut pentru aroma sa intensă și uşor iute. Chimionul nu trebuie confundat cu semințele de chimen, cu care suntem familiari, în special din rețetele de sărățele. Chimionul îl găsim sub formă de semințe și sub formă măcinată și se poate folosi în special în rețetele de fripturi sau pentru a da o aromă mai deosebită legumelor. Bineînțeles că acesta furnizează o cantitate nesemnificativă de calorii, însă conține flavonoide, o clasă de antioxidanți care previn deteriorarea celulelor. Consumul de chimion este asociat cu o funcționare bună a digestei, crescând activitatea enzimelor digestive și chiar ameliorând din simptomele colonului iritabil. Un alt beneficiu cunoscut încă din trecut este efectul “antibiotic” al chimionului, oferind organismului protecție împotriva infecțiilor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei