Supă de salată, măcriș și ștevie
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Stoarce lămâia. Toacă spanacul și taie roșiile în sferturi. Pune toate ingredientele, mai puțin cele pentru cuburi de pui într-o tigaie mare sau într-o cratiță și lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea. Dacă este necesar, adaugă puțină apă sau lichid din conserva de lapte de cocos.
Taie pieptul de pui cubulețe. Încinge 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și adaugă pieptul de pui. Condimentează cu turmeric și sare, apoi gătește la foc mediu timp de 10-15 minute, până când carnea este bine făcută și ușor rumenită.
Pentru servire, așază într-un bol un strat curry de linte și deasupra, cubulețele de piept de pui. Dacă folosești orez, așază prima dată orezul, iar deasupra curry. La final, presară pătrunjel tocat.
Acest preparat poate fi transformat in preparat de post, iar în combinație cu 250g orez gătit furnizeaza aminoacizii esențiali. Dacă ții post și vrei sa obții o proteină vegetala completă, combină cereale cu leguminoase, spre exemplu, linte+orez sau porumb+mazare. Dacă folosești orez, gătește-l și amestecă-l cu pătrunjelul tocat și sare.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei