Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Crutoane din quinoa

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Hidratează quinoa în 200ml apă pentru cel puțin o oră (poți lăsa și peste noapte la
frigider).

Pasul 2

Strecoară quinoa, apoi răstoarn-o într- un bol. Adaugă 150ml apă călduță.

Pasul 3

Amestecă făina cu drojdia și condimentele. Adaugă treptat din amestecul obținut, frământând până când obții un aluat compact din quinoa și făină.

Pasul 4

Întinde aluatul în strat subțire de 0,5cm. Asigură-te că grosimea este aproximativ egală peste tot. Poți folosi jumătate din aluat pentru a forma chifle de dimensiunea unei mingi de tenis.

Pasul 5

Pune aluatul întins pe hârtie de copt. Folosind un cuțit (sau o rolă pentru pizza), taie aluatul în forma unor pătrate mici. Nu este nevoie să separi pătratele acum, doar să le tai astfel încât să poată fi rupte ușor ulterior.

Pasul 6

Stropește cu puțin ulei de măsline.

Pasul 7

Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute (când crutoanele sunt rumene).

Pasul 8

Așteaptă să se răcească, apoi rupe-le și savurează-le împreună cu ciorba de dovlecei și cartofi sau depozitează-le într-un recipient închis ermetic până la 3 zile.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments