Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Hidratează quinoa în 200ml apă pentru cel puțin o oră (poți lăsa și peste noapte la
frigider).
Strecoară quinoa, apoi răstoarn-o într- un bol. Adaugă 150ml apă călduță.
Amestecă făina cu drojdia și condimentele. Adaugă treptat din amestecul obținut, frământând până când obții un aluat compact din quinoa și făină.
Întinde aluatul în strat subțire de 0,5cm. Asigură-te că grosimea este aproximativ egală peste tot. Poți folosi jumătate din aluat pentru a forma chifle de dimensiunea unei mingi de tenis.
Pune aluatul întins pe hârtie de copt. Folosind un cuțit (sau o rolă pentru pizza), taie aluatul în forma unor pătrate mici. Nu este nevoie să separi pătratele acum, doar să le tai astfel încât să poată fi rupte ușor ulterior.
Stropește cu puțin ulei de măsline.
Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute (când crutoanele sunt rumene).
Așteaptă să se răcească, apoi rupe-le și savurează-le împreună cu ciorba de dovlecei și cartofi sau depozitează-le într-un recipient închis ermetic până la 3 zile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei