Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Unge feliile de pâine cu muștar pe ambele părți interioare.
Așază felii de caș și cașcaval pe trei dintre felii (păstrează 50g cașcaval pentru mai târziu). Pune cele trei felii rămase deasupra celor cu caș/cașcaval.
Așază sandwich-urile în tavă. Le poți tăia pe jumătate sau oblic astfel încât le poți poziționa cât mai apropiate.
Amestecă laptele cu ouăle bătute și un praf de sare. Toarnă deasupra pâinii, cu grijă, astfel încât să acoperi bine feliile. Lasă câteva minute, apoi întoarce sandwich-urile pe partea cealaltă pentru a le înmuia corespunzător. Adaugă roșiile cherry dacă ai optat pentru ele și presară cașcavalul rămas.
Opțional: lasă tava o oră/peste noapte la frigider.
Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru 30 de minute.
Pentru dimineți aglomerate, poți transforma acest preparat în rețeta voastră de toast rapid. Pregătește-l seara folosind toppingurile voastre preferate, lasă-l la frigider, a doua zi doar lasă-l să se gătească la cuptor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei