Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe carnea de pui 40 de minute.
Spală cartofii și pune-i la fiert în coajă. Fierbe-i în apă cu sare timp de 15-20 de minute sau până devin moi. Scurge-i, decojește-i și pasează-i până obții un piure fin.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Amestecă piureul împreună cu carnea, cașcavalul, ceapa uscată, sare, piper, oregano, boia de ardei dulce și mărunțește-le într-un chopper sau cu ajutorul unui mixer vertical.
Amestecă 40 g de pesmet cu usturoi pudră și pătrunjel uscat.
Ia câte 2 linguri de amestec și modelează-l cu mâinile umezite.
Tăvălește fiecare crochetă în pesmetul condimentat și așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, lăsând cel puțin 2,5 cm între ele.
Odată ce toate crochetele sunt formate, pulverizează-le cu spray de gătit cu ulei de avocado sau folosește o pensulă de patiserie.
Coace-le timp de 15 minute sau până devin aurii și crocante. Lasă-le 15 minute să se răcească, pe tavă.
Servește-le cu Sosul bun la toate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei