Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată de sfeclă cu feta și oțet balsamic

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2

Taie sfecla cuburi, felii subțiri sau baghețele pentru degețele. Așază bucățile pe hârtie de copt, stropește-le cu puțin ulei de măsline și sare. Dă-le la cuptor pentru 35-50 de minute (în funcție de grosimea lor, timpul poate să difere, sunt gata când le poți înțepa ușor cu o furculiță). Pe aceeași tavă, poți pune un morcov tăiat în același mod. Când acestea sunt aproape gata, în ultimele 5 minute, aruncă în tavă și 20g de semințe de dovleac.

Pasul 3

Adăugã puțină sare, oțet balsamic și puțin ulei măsline și amestecã.

Pasul 4

Răzuieşte deasupra brânză feta și presară pătrunjel proaspăt tocat.

Pasul 5

Poți servi alături de Crispy la cuptor .

Tips & Tricks

N-a mai rămas nicio bucată de crispy? Taie felii subțiri 300g de ciuperci brune, amestecă-le cu o lingură plină de pesmet, o linguriță de usturoi, o linguriță de pătrunjel și o lingură de suc de lămâie. Gătește-le în aceeași tavă cu sfecla. Poți forma un „recipient” separat dintr-o hârtie de copt diferită de cea a sfeclei (să nu se amestece aromele).

Te-ar putea interesa si ...

Inele de ceapă

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments