Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Desfă buchețelele de broccoli în buchețele și gătește la abur timp de 15-20 de minute, până când se înmoaie. Alternativ, le poți fierbe aproximativ 12 minute.
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Transferă buchețelele de broccoli pe un prosop curat și lasă-le să se usuce. Zdrobește usturoiul.
Amestecă într-un bol condimentele, usturoiul zdrobit și uleiul de măsline.
Așază buchețelele de broccoli pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și aplatizează-le cu baza unui pahar larg și stabil. Unge buchețelele cu amestecul de condimente și presară parmezan deasupra.
Coace timp de 20-25 de minute, până când marginile devin aurii.
Între timp, prepară sosul amestecând iaurtul, crema de brânză, sucul de lămâie, sarea și mărarul tocat.
Servește broccoli crocant alături de sos.
Pentru urmași începători, omite fulgii chilli. Folosește sosul pentru a introduce ideea „activităților la masă” în perioadele normale în care interesul începe să scadă (în jurul vârstei de 9 luni și în jurul vârstei de 1 an).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei