Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune la fiert o oală cu apă. Între timp, spală spanacul. După ce apa a început să fiarbă, închide focul și lasă frunzele de spanac timp de 3 minute în apă.
Scoate spanacul și trece-l prin blender. Nu este nevoie să scurgi foarte bine apa, însă vei avea nevoie de o cantitate mai mare de făină (înspre 160g).
Într-un bol, amestecă ouăle, apa, laptele, lingura de ulei și sarea. Adaugă spanacul, apoi treptat cantitatea de făină până ajungi la consistența dorită.
Serviți cu brânză de capră sau caș (pentru o variantă cu un conținut mai mic de sare) și roșii cherry.
Urmând aproape aceiași pași, poți pregăti și clătite roz. Fierbe o jumătate de sfeclă roșie, dă-o prin blender, apoi urmează în continuare rețeta.
0 0 votes Acordă o notă rețetei