Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Crêpes aux épinards (clătite cu spanac)

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pune la fiert o oală cu apă. Între timp, spală spanacul. După ce apa a început să fiarbă, închide focul și lasă frunzele de spanac timp de 3 minute în apă.

Pasul 2:

Scoate spanacul și trece-l prin blender. Nu este nevoie să scurgi foarte bine apa, însă vei avea nevoie de o cantitate mai mare de făină (înspre 160g).

Pasul 3:

Într-un bol, amestecă ouăle, apa, laptele, lingura de ulei și sarea. Adaugă spanacul, apoi treptat cantitatea de făină până ajungi la consistența dorită.

Pasul 4:

Serviți cu brânză de capră sau caș (pentru o variantă cu un conținut mai mic de sare) și roșii cherry.

Tips & Tricks

Urmând aproape aceiași pași, poți pregăti și clătite roz. Fierbe o jumătate de sfeclă roșie, dă-o prin blender, apoi urmează în continuare rețeta.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments