Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Râșnește semințele de chia, apoi lasă-le să se hidrateze în 80ml apă. Poți folosi și semințe de chia întregi, însă textura va fi una mai cremoasă dacă le râșnești.
Clătește fasolea boabe și scurge apa.
Adaugă fasolea și semințele de chia (inclusiv apa în care au stat) în blender. Mixează.
Adaugă nucile și fulgii de ovăz, apoi mixează din nou, asigurându-te că s-a format o pastă.
Completează cu restul ingredientelor, amestecă (fără ulei de măsline).
Unge-ți palmele cu ulei de măsline. Aluatul este lipicios și nu-l vei putea manevra altfel.
Ia o lingură generoasă din pastă și, cu ajutorul palmelor, rulează în forma unui crenvurști. Așază pe o tavă cu hârtie de copt.
Din această compoziție, poți obține aproximativ 10 crenvurști.
Tava intră la cuptor pentru 20-25 de minute. Deschide ocazional cuptorul și întoarce crenvurștii pe cealaltă parte pentru a se găti uniform.
Aceștia pot fi păstrați la frigider, într-un recipient închis ermetic, până la 3 zile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei