Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Crenvurști vegani

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2:

Râșnește semințele de chia, apoi lasă-le să se hidrateze în 80ml apă. Poți folosi și semințe de chia întregi, însă textura va fi una mai cremoasă dacă le râșnești.

Pasul 3:

Clătește fasolea boabe și scurge apa.

Pasul 4:

Adaugă fasolea și semințele de chia (inclusiv apa în care au stat) în blender. Mixează.

Pasul 5:

Adaugă nucile și fulgii de ovăz, apoi mixează din nou, asigurându-te că s-a format o pastă.

Pasul 6:

Completează cu restul ingredientelor, amestecă (fără ulei de măsline).

Pasul 7:

Unge-ți palmele cu ulei de măsline. Aluatul este lipicios și nu-l vei putea manevra altfel.

Pasul 8:

Ia o lingură generoasă din pastă și, cu ajutorul palmelor, rulează în forma unui crenvurști. Așază pe o tavă cu hârtie de copt.

Pasul 9:

Din această compoziție, poți obține aproximativ 10 crenvurști.

Pasul 10:

Tava intră la cuptor pentru 20-25 de minute. Deschide ocazional cuptorul și întoarce crenvurștii pe cealaltă parte pentru a se găti uniform.

Pasul 11:

Aceștia pot fi păstrați la frigider, într-un recipient închis ermetic, până la 3 zile.

Te-ar putea interesa si ...

Masa ciobanului

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Baby banane

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments