Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe ouăle de prepeliță aproximativ 5 minute. Pune-le în apă rece pentru a le răci și decojește-le. Spală mărarul.
Într-un blender, adaugă ouăle fierte, untul, nucile, mărarul, usturoiul, sare și piper. Mixează până obții o pastă fină.
Întinde crema de ou peste crackerși.
Care este cea mai bună formă de a consuma ouăle? Își pierd ele din proprietăți sau nutrienți prin diverse procedee de gătire? Bineînțeles că atunci când sunt supuse unui tratament termic ridicat și pe o perioadă lungă de timp, își pot pierde o parte din nutrienți. Astfel, oul fiert și oul poșat ar fi variantele cele mai indicate de a găti ouăle. Pentru a conserva cât mai bine nutrienții oului, gătitul la temperaturi moderate și pe durate scurte este cheia. Ține însă cont de faptul că acestea trebuie oferite urmașului doar după ce au fost gătite până când gălbenușul a devenit tare.
0 0 votes Acordă o notă rețetei