Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cremă de ou

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe ouăle de prepeliță aproximativ 5 minute. Pune-le în apă rece pentru a le răci și decojește-le. Spală mărarul.

Pasul 2:

Într-un blender, adaugă ouăle fierte, untul, nucile, mărarul, usturoiul, sare și piper. Mixează până obții o pastă fină.

Pasul 3:

Întinde crema de ou peste crackerși.

Tips & Tricks

Care este cea mai bună formă de a consuma ouăle? Își pierd ele din proprietăți sau nutrienți prin diverse procedee de gătire? Bineînțeles că atunci când sunt supuse unui tratament termic ridicat și pe o perioadă lungă de timp, își pot pierde o parte din nutrienți. Astfel, oul fiert și oul poșat ar fi variantele cele mai indicate de a găti ouăle. Pentru a conserva cât mai bine nutrienții oului, gătitul la temperaturi moderate și pe durate scurte este cheia. Ține însă cont de faptul că acestea trebuie oferite urmașului doar după ce au fost gătite până când gălbenușul a devenit tare.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments