Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Mărunțește prin blender conopida rămăsa de la cină (5-6 buchețele). Adaugă iaurtul, telemeaua mărunțită și pătrunjelul tocat mărunt dacă ai optat pentru acestea.
Prăjește pâinea în aparat sau cuptor.
Servește pe felii de pâine prăjită alături de ridichi și ardei.
Implică urmașul în procesul gătirii și povestiți despre alimentele pe care le pregătiți. În felul acesta, îi vei trezi curiozitatea fără să îl rostești pe „Gustă”. Spre exemplu, o discuție despre conopidă ar putea include următoarele: știai că, de fapt, conopida este albă doar pentru că nu s-a bronzat? Ea are niște frunze care o acoperă și îi păstrează culoarea albă până crește. Dacă nu le-ar avea, s-ar bronza și ar deveni mai închisă la culoare, chiar verde! Există oricum și conopidă mov, portocalie sau verde. Mă întreb dacă cea verde este rudă cu un broccoli. Cum ar fi să fie așa?
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei