Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Coace cei 2 ardei la cuptor la 190 de grade Celsius cu ventilație pentru 20-25 de minute. Așteaptă până când coaja lor are pete negre, în felul acesta vor fi mai ușor de curățat. Când sunt gata, acoperă-i cu folie sau un prosop curat pentru câteva minute. Îi vei decoji cu ușurință.
Taie cubulețe mici ardeii decojiți și cățelul de usturoi. Toacă pătrunjelul.
Mărunțește cu furculița brânza telemea, amestec-o cu brânza de vaci, ardeiul, usturoiul și pătrunjelul. Adaugă 1-2 linguri de iaurt grecesc, în funcție de textura obținută.
Taie bagheta de pâine felii și unge fiecare felie cu cremă de brânză.
Dacă dorești să obții o pastă fină, poți pune totul într-un blender sau mixer vertical. Va trebui să lași preparatul la frigider pentru a se întări, aproximativ 30 minute. Aplică un strat subțire de unt topit sau câteva picături de ulei și congelează pentru consum ulterior
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei