Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Scurge și clătește bine fasolea albă din conservă.
Într-un robot de bucătărie sau chopper, adaugă fasolea albă, măslinele, usturoiul, cimbrul, chili-ul, sucul de lămâie, pătrunjelul, sarea, piperul, roșiile uscate și uleiul de măsline. Mixează totul până obții o cremă tartinabilă.
Servește pe pâine prăjită.
Folosește crema de fasole rămasă pentru un alt mic dejun și servește cu bastonașe din legume proaspete: 1 castravete, 1 ardei kapia și 1 morcov. Pentru urmași începători, alege felii subțiri de castravete pe care poți întinde crema.
Fasolea albă este un aliment nutritiv atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, fiind o sursă excelentă de proteine vegetale. Proteinele sunt importante pentru construirea și repararea țesuturilor, precum și pentru funcționarea corectă a sistemului imunitar. Fasolea albă este bogată în fibre, care ajută la îmbunătățirea digestiei și la menținerea unui tranzit intestinal regulat. Conține fier, un mineral esențial în perioada copilăriei pentru prevenirea anemiei, dar și pentru dezvoltarea creierului și pentru transportul oxigenului în organism. De asemenea, fasolea albă este bogată în magneziu, calciu și fosfor, minerale care susțin sănătatea oaselor și a dinților.
0 0 votes Acordă o notă rețetei