Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Toacă pătrunjelul și coriandrul, pisează usturoiul și amestecă bine ingredientele pentru sos într-un bol.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune fileurile de pește, printre ele adaugă sparanghelul (taie capătul tare) și roșiile. Adaugă sosul uniform peste pește și legume (poţi folosi o pensulă).
Dă la cuptor pentru 20-25 de minute, până când peştele este gătit.
Sparanghelul poate fi servit ca atare urmaşilor dacă este gătit până când devine moale. Totuşi, partea inferioară a acestuia poate rămâne tare. De aceea, îţi recomandăm să tai tija pe lung pentru a evita forma rotundă şi a minimiza astfel riscul de înec. Înainte de a-l găti, depozitează sparanghelul în frigider, într-un pahar cu apă şi consumaţi-l cât mai aproape de momentul în care l-aţi cumpărat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei