Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
Într-un bol, amestecă ingredientele pentru crackers. Vei obține un aluat puțin lipicios.
Presară făină pe blat, răstoarnă aluatul, presară făină și peste acesta. Întinde aluatul într-un strat subțire.
Taie cu un cuțit forma biscuiților, apoi așază-i într-o tavă cu hârtie de copt.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Timpul poate varia în funcție de grosimea lor. Vei observa că devin maronii pe margini atunci când sunt gata.
Pentru pasta de brânză, dă cașcavalul pe răzătoare, apoi amestecă într-un bol toate ingredientele. Dacă îți dorești un rezultat mai cremos, adaugă 1 lingură de ulei de măsline.
Crackers pot fi păstrați la temperatura camerei, într-un recipient închis ermetic, până la 5 zile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei