Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Crackers cu pastă de brânză

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Într-un bol, amestecă ingredientele pentru crackers. Vei obține un aluat puțin lipicios.

Pasul 3:

Presară făină pe blat, răstoarnă aluatul, presară făină și peste acesta. Întinde aluatul într-un strat subțire.

Pasul 4:

Taie cu un cuțit forma biscuiților, apoi așază-i într-o tavă cu hârtie de copt.

Pasul 5:

Tava intră la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Timpul poate varia în funcție de grosimea lor. Vei observa că devin maronii pe margini atunci când sunt gata.

Pasul 6:

Pentru pasta de brânză, dă cașcavalul pe răzătoare, apoi amestecă într-un bol toate ingredientele. Dacă îți dorești un rezultat mai cremos, adaugă 1 lingură de ulei de măsline.

Tips & Tricks

Crackers pot fi păstrați la temperatura camerei, într-un recipient închis ermetic, până la 5 zile.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments