Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cozongoși cu gem

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Amestecă drojdia, 1 lingură de zahăr brut și 50ml lapte de cocos călduț. Lasă deoparte 10 minute.

Pasul 2:

Amestecă făina, restul de zahăr (1 lingură), uleiul de cocos, vanilia și praful de sare. Adaugă restul de lapte (75ml), apoi amestecul cu drojdie.

Pasul 3:

Acoperă aluatul cu un prosop și lasă-l să crească 45 de minute, la temperatura camerei.

Pasul 4:

Întinde aluatul în strat mai gros (aproximativ 2 cm).

Pasul 5:

Cu ajutorul unui pahar decupează gogoșile. Ele vor crește în dimensiune, astfel că nu este nevoie să fie inițial foarte mari.

Pasul 6:

Așază-le într-o tavă cu hârtie de copt și lasă-le la temperatura camerei încă 10-15 minute. Între timp, pornește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 7:

Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20 minute. Când gogoșile sunt aurii, ele pot fi scoase din cuptor.

Pasul 8:

După ce s-au răcit puțin, folosește o seringă (fără ac) și umple-le cu gem prin lateralul lor.

Pasul 9:

Alternativ, le poți decora cu Sos de ciocolată  și fulgi de nucă de cocos.

Pasul 10:

Savurați proaspete.

Te-ar putea interesa si ...

alergiile.mariei@gmail.com

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments