Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cotlet de porc cu pilaf turcesc

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Condimentează feliile de cotlet cu sare, piper, apoi cerne deasupra lor 1 lingură rasă de făină.

Pasul 2:

Încinge o tigaie antiaderentă și pune bucățile de carne la rumenit, pe ambele părți, aproximativ 4-5 minute. Toacă ceapa. Curăță usturoiul.

Pasul 3:

Scoate cotletul pe o farfurie și adaugă ceapa tocată mărunt în tigaia încinsă. Adaugă 2-3 linguri de apă fierbinte și lasă la foc potrivit, până când se înmoaie.

Pasul 4:

Adaugă 1 lingură de pastă de ardei, 1 cană de bulion și cățeii întregi de usturoi. Lasă să fiarbă pentru 5-6 minute.

Pasul 5:

Adaugă feliile de cotlet înapoi în tigaie și 3/4 de cană supă (sau apă). Lasă să fiarbă la foc potrivit aproximativ 20 de minute, până când cotletul este bine făcut. Dacă este necesar, completează cu lichid și potrivește de sare. Întoarce cotletul de pe o parte pe alta, odată la 7-8 minute.

Pasul 6:

Servește cu pilaf turcesc, găsești rețeta aici: Pilaf turcesc cu doradă

 

Tips & Tricks

Carnea de porc poate fi oferită urmașilor, ca parte dintr-o dietă diversificată. Pentru urmași începători, oferă bucăți în forma baghețelelor pentru degețele (lungi cât un deget, groase cât două). Ele vor fi folosite în acest caz drept alimente de antrenament (urmașul le va roade). Evită să oferi carnea cu textură taie tăiată cuburi, întrucât acestea sunt dificil de gestionat. Pentru a încuraja consumul, mărunțește carnea și amestecă o parte din ea în garnitura oferită.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments