Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: +2 ore
Feliază carnea și condimentează cu sare, piper, usturoi, cimbru și rozmarin. Lasă la frigider pentru măcar o oră (ideal
e să fie lăsată peste noapte).
Ardeiul, ceapa și morcovul se taie rondele.
Într-o tigaie, pune la topit untul. Adăugă lingura de zahăr și amestecă până se dizolvă. Adaugă legumele peste,
împreună cu puțină sare și piper. Lăsă pe foc până formează o crustă.
În cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pune bucățile de muschi și, opțional, 3 linguri de vin alb.
După aproximativ 20 minute, scurge zeama care s-a format, adăugă în tavă legumele caramelizate și roșiile, lasă încă
10-12 minute la cuptor.
În cazul urmaşilor cu vârste mai mici, poţi evita zahărul şi adăuga o lingură de pastă de stafide (hidratează stafidele timp de 10 minute în apă fierbinte, apoi dă-le prin blender).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei