Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Pune la fiert ouăle de prepeliță (lasă-le 6 minute după ce apa a dat în clocot). Toacă cubulețe mici ardeiul capia.
Aplatizează fiecare felie de pâine cu un sucitor și taie marginile. Taie două fâșii paralele la baza feliei și două fâșii paralele în partea de sus, dar fără a tăia complet felia. Partea din mijloc trebuie să rămână intactă, astfel încât să se creeze trei fâșii conectate prin mijloc. Îndoaie cele două fâșii laterale spre interior, astfel încât să formeze pereții coșulețului. Partea din mijloc va fi baza acestuia. Fixează colțurile cu scobitori pentru a păstra forma. Coace coșulețele timp de 8-10 minute, până acestea devin aurii.
Umple coșulețele cu bile de labneh (sau mozzarella), adaugă ardeiul și pune oul de prepeliță tăiat în 2 deasupra.
Râșnește piper, adaugă sare și pătrunjel, după gust.
Pentru urmași începători, ouăle pot fi o textură dificil de gestionat. Oferă apă pentru a-l ajuta să își curețe gura sau amestecă gălbenușul cu puțin iaurt. Albușul poate fi tocat mărunt și adăugat peste acest amestec.
0 0 votes Acordă o notă rețetei