Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă morcovul prin răzătoare.
Amestecă ingredientele din rețeta aleasă. Aluatul va fi lipicios.
Cu ajutorul unei linguri, ia o parte din aluat. Plasează aluatul pe foaie de copt într-un mod cât mai compact. Dacă acesta este inițial mai înalt, va păstra o parte din înălțime în momentul coacerii, iar miezul prăjiturelelor va rămâne moale.
Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 12 minute. Când sunt scoase din cuptor, prăjiturelele nu par făcute, însă tocmai acest lucru le oferă textura moale în interior.
Lasă la răcit în tavă timp de 5 minute. Mută prăjiturelele pe un fund de lemn sau pe un grătar pentru a se răci complet.
Poți înlocui făina cu făină mix fără gluten, laptele de cocos cu lapte de ovăz, untul de arahide cu unt de alte nuci și picăturile de ciocolată cu fructe uscate sau nuci mărunțite.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei