Halloumi taco
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune o oală cu apă la fiert.
Taie conopida în buchețele, iar când apa a început să fiarbă, adaugă în oală buchețelele și lasă-le pentru 8 minute. Scoate-le pe o farfurie.
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Într-un bol, amestecă 300 ml smântână, 150 g mozzarella tocată mărunt, 3 ouă, 3 căței de usturoi dați pe răzătoare, sare și piper.
Unge un vas potrivit pentru cuptor cu unt. Presară 3 linguri de pesmet, astfel încât să acoperi baza vasului.
Adaugă conopida. Dacă buchețelele sun mari, taie-le în forme mai mici.
Toarnă deasupra amestecul cu smântână.
Amestecă 3 linguri de pesmet cu 50 g caju râșnit și pătrunjel proaspăt tocat. Presară deasupra conopidei.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 40 de minute (va deveni rumenă pe alocuri).
Așteaptă câteva minute înainte de a o servi pentru a permite lichidului să se absoarbă complet în compoziție.
Acest preparat are o textură moale, fiind ușor de gestionat de mici și mari gurmanzi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei