Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Taie carnea de vită în cubulețe de aproximativ 2 cm, amestecând-o cu restul ingredientelor pentru ea. Lasă la frigider.
Taie conopida în buchețele mici și opărește-le 3 minute în apă care fierbe. Scurge apa, lasă conopida să se răcească.
Folosește un blender și amestecă ingredientele pentru hummus. Adaugă încă o lingură de ulei dacă preferi o textură mai cremoasă.
Amestecă bucățelele de conopidă cu restul ingredientelor din categoria lor.
Pune conopida pe o jumătate de tavă, iar vita pe cealaltă jumătate. Acoperă totul cu hârtie de copt. Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru aproximativ 20 de minute. La jumătatea timpului, scoate hârtia de copt.
Pe farfurie, adaugă 3 linguri de hummus, deasupra conopidă și vită. Stropește cu miere amestecată cu oțet balsamic.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei