Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță cartofii și dă-i pe răzătoare. Toacă spanacul, dovlecelul și ceapa mărunt. Dă ghimbirul pe răzătoarea mică.
Combină cartofii, spanacul, ceapa, ghimbirul, praful de curry și sarea într-un castron mare.
Încinge uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Adaugă amestecul de cartofi și presează într-un strat. Gătește, fără a amesteca, până devine crocant și auriu pe fund, 3 până la 5 minute.
Redu căldura la mediu-scăzut. Încorporează năutul și dovlecelul, rupând bucăți de cartofi, până când se combină. Apasă înapoi într-un strat uniform.
Formează 3 adâncituri în amestec.
Sparge ouăle, pe rând, într-o ceașcă și introdu câte unul în fiecare adâncitură.
Acoperă și continuă să gătești până când ouăle se întăresc sau 5 minute pentru gălbenușurile moi.
Vârsta la care oul gătit moale poate fi introdus în dieta urmașului este o decizie care aparține adulților. Îți recomandăm să aștepți cel puțin până la vârsta de doi ani, întrucât oul gătit necorespunzător poate fi o sursă de bacterii Poți omite oul și servi cu avocado.
0 0 votes Acordă o notă rețetei