Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius și tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Curăță și taie cartoful cuburi sau baghețele pentru degețele (în funcție de vârsta urmașului). Amestecă cartoful dulce cu 1 lingură de ulei de măsline, sare și piper. Așază-l în tavă și coace-l 15-20 de minute, până devine fraged.
Asezonează fileurile de cod cu sare și piper, apoi unge-le ușor cu 1 lingură de ulei de măsline.
Spală roșiile cherry și taie-le în 2. Amestecă-le cu măslinele și oțetul.
Scoate tava cu cartofii dulci din cuptor, așază codul deasupra și distribuie amestecul de roșii și măsline peste pește.
Coace totul încă 12-15 minute, până când codul se desface ușor cu furculița și este opac.
Dacă îți dorești să incluzi măsline în dieta urmașului, să știi că poți face acest lucru încă de la primele mese. Forma alimentului variază însă în funcție de vârsta micului gurmand. Astfel, pentru urmașii începători, alege măsline nesărate, toacă-le în blender și servește-le pe pâine prăjită ori amestecate în hummus, pate sau cremă de brânză. Pe măsură ce urmașul crește (+8/9 luni), ele pot fi oferite și tăiate rondele. De ce ai alege să vă bucurați împreună de măsline? Pentru că acestea sunt o sursă bună de fibre, grăsimi sănătoase și, în special cele negre, fier.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei