Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cod în baie de cocos

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Tamponează fileurile de cod cu un prosop de hârtie și condimentează-le pe ambele părți cu sare și piper negru. Dacă fileurile au piele, o poți îndepărta înainte de gătire, dacă dorești. Gătește couscous-ul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Pasul 2:

Într-o oală de mărime medie sau într-o crăticioară cu margini înalte, încălzește uleiul de măsline la foc mediu. Adaugă usturoiul zdrobit și ghimbirul ras, și călește până devin parfumate și ușor rumenite.

Pasul 3:

Redu focul la mic și adaugă aproximativ 4 felii de lămâie pe baza cratiței, apoi așază fileurile de cod deasupra feliilor de lămâie.

Pasul 4:

Toarnă laptele de cocos, adaugă mărar, sare și piper și amestecă ușor pentru a combina aromele. Adu laptele de cocos la punctul de fierbere.

Pasul 5:

Lasă codul să fiarbă în laptele de cocos timp de 8-10 minute, sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță. Unge fileurile de cod cu laptele de cocos din când în când.

Pasul 6:

Stoarce puțin suc proaspăt de lămâie peste codul poșat chiar înainte de servire.

Pasul 7:

Servește codul poșat pe un pat de couscous, adăugând deasupra sosul cu lapte de cocos. Decorează cu mărar.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments