Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Tamponează fileurile de cod cu un prosop de hârtie și condimentează-le pe ambele părți cu sare și piper negru. Dacă fileurile au piele, o poți îndepărta înainte de gătire, dacă dorești. Gătește couscous-ul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o oală de mărime medie sau într-o crăticioară cu margini înalte, încălzește uleiul de măsline la foc mediu. Adaugă usturoiul zdrobit și ghimbirul ras, și călește până devin parfumate și ușor rumenite.
Redu focul la mic și adaugă aproximativ 4 felii de lămâie pe baza cratiței, apoi așază fileurile de cod deasupra feliilor de lămâie.
Toarnă laptele de cocos, adaugă mărar, sare și piper și amestecă ușor pentru a combina aromele. Adu laptele de cocos la punctul de fierbere.
Lasă codul să fiarbă în laptele de cocos timp de 8-10 minute, sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță. Unge fileurile de cod cu laptele de cocos din când în când.
Stoarce puțin suc proaspăt de lămâie peste codul poșat chiar înainte de servire.
Servește codul poșat pe un pat de couscous, adăugând deasupra sosul cu lapte de cocos. Decorează cu mărar.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei