Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cod cu năut și roșii la cuptor

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.

Pasul 2:

Pisează usturoiul, spală și taie în 2 roșiile. Scurge năutul. Pune usturoiul, roșiile și năutul într-un vas termorezistent. Adaugă uleiul de măsline și boiaua, amestecă bine și pune în partea de sus a cuptorului pentru 15 minute.

Pasul 3:

Așază fileurile de cod deasupra legumelor, asezonează cu sare, unge-le cu pasta de curry și pune din nou la cuptor pentru încă 15 minute, sau până când codul este gătit complet și se rupe ușor cu furculița.

Tips & Tricks

Codul este un pește alb, slab, cu un gust delicat și o textură fragedă, recunoscut pentru valoarea sa nutritivă ridicată și beneficiile pentru sănătate. Codul este o sursă bună de proteine slabe, esențiale pentru menținerea masei musculare, regenerarea țesuturilor și funcționarea optimă a organismului. Conține acizi grași Omega-3, care ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, funcției cognitive și a memoriei. Codul conține vitamina B12, vitamina D și seleniu, esențiale pentru întărirea sistemului imunitar, hidratarea pielii, reducerea inflamațiilor și menținerea unui păr sănătos și puternic. Codul este un pește cu carne ușoară, care se digeră mai rapid decât alte tipuri de carne.

Te-ar putea interesa si ...

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments