Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cod cu fundițe

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, dar cu un minut mai puțin.

Pasul 2:

Încinge un wok și pune 1-2 linguri ulei de măsline, apoi aruncă roșiile tăiate cubulețe și lasă-le 2-3 minute la foc mare. Completează cu ceapa, usturoiul, fulgii de chilli și crenguța de cimbru sau 1/2 linguriță cimbru uscat și amestecă intens încă 2-3 minute, până se înmoaie ceapa.

Pasul 3:

Pune peștele tăiat în 3-4 fâșii, 1/2 pahar de apă, de supă sau de vin alb, sare, piper, dă focul la minim și acoperă cu un capac. Lasă să fiarbă la foc mic 6-8 minute, până când peștele este gătit. Din când în când, cu o lingură, ia sos și toarnă peste pește.

Pasul 4:

Când sosul este gata, gustă și potrivește dacă e cazul de sare, apoi adaugă pastele și amestecă. Lasă la fiert încă 1-2 minute. Servește cu puțină lămâie stoarsă.

Tips & Tricks

Folosește alcool doar atunci când gătești pentru adulți. Procesul de preparare termică, deși contribuie la diminuarea conținutului de alcool, nu îl reduce în totalitate.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments