Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Întinde crema de brânză pe clătite, apoi pune pe rând felii subțiri de pastramă, cașcaval și ardei.
Pentru clătite folosește rețeta noastră de aici: Clătitele bunicii cu gem de mango. Pentru pastramă de casă folosește repeta din tips&tricks.
Rulează clătitele și opțional, pune-le la sandwich maker sau la cuptor pentru câteva minute cât să se topească cașcavalul.
Pastramă de casă:
1 buc piept de pui întreg (aproximativ 250g)
1/2 linguriță boia ardei dulce
1/2 linguriță usturoi
1/2 linguriță pătrunjel 1/2 linguriță curry
1 lingură ulei de măsline 1/4 linguriță sare
1. Amestecă uleiul de măsline și condimentele. Unge pieptul de pui pe toate părțile.
2. Așază pe o tavă cu hârtie de copt.
3. Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius pentru 40 de minute, apoi încă 15 minute cu ventilația pornită. Timpul poate varia în funcție de grosimea pieptului de pui.
4. Învelește în folie alimentară și depozitează la frigider până la 4 zile. Servește feliat subțire.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei