Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Bate cu telul sau cu mixerul ouăle cu un praf de sare, apoi adaugă untul topit și laptele.
Adăugă făină treptat și amestecă bine pentru a nu se forma cocoloașe.
Adăugă apa minerală și amestecă bine. Dacă e prea groasă compoziția, mai adaugă 50-100 ml apă minerală, treptat.
Coace-le în tigaia de clătite, aproximativ câte 2 minute pe fiecare parte.
Curăță și taie mango în bucăți mici. Pune-le într-o crăticioară cu puțin unt. Dacă mango nu are suc, adaugă 20ml apă.
Adaugă sucul de portocală și de lămâie. Fierbe la foc mic 5-7 minute, până cand mango devine moale.
Opțional, zdrobește cu o furculiță sau blendează pentru o textură mai fină.
Adaugă semințele de chia și amestecă bine, opțional și îndulcitorul. Lasă la fiert la foc mic încă 2-3 minute.
Sugestie de servire: unge clătitele cu gem, rulează strâns, taie rulouri asemănătoare unei porții de sushi. Înfige o scobitoare în fiecare bucată. Presară fulgi de nucă de cocos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei