Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Lasă quinoa și un praf de sare la înmuiat în 230ml apă.
Pentru gemul rapid de mere, taie merele în forma unor cuburi și lasă-le să se călească într-o oală cu 1 lingură de ulei de cocos. Dă focul la mic și adaugă 50ml apă. Completează cu apă dacă este nevoie, până când merele s-au înmuiat. Adaugă 1/2 linguriță scorțișoară, 1 lingură zahăr brut și 1 linguriță de semințe de chia. Gătește încă 3-4 minute.
Pentru clătite, răstoarnă în blender quinoa și apa în care a stat până acum. Amestecă până se transformă în aluat (3-5 minute). Adaugă treptat apă dacă este nevoie până obții un aluat gros, de consistența aluatului de clătite.
Adaugă într-o tigaie antiaderentă câte un polonic din aluat. Întinde în strat subțire și gătește câte 2 minute pe fiecare parte.
Dacă vrei să păstrezi gemul rapid la frigider pentru mai multe zile, adaugă o linguriță de suc de lămâie. În felul acesta, preparatul va păstra o culoare frumoasă timp de 3-5 zile, cât timp va fi depozitat într-un borcan închis ermetic. Gemul poate fi păstrat pentru o perioadă îndelungată dacă este turnat fierbinte în borcane sterilizate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei