Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Curăță legumele și folosește un peeler pentru a tăia câteva fâșii din morcov și dovlecel și pune-le deoparte pentru a le folosi mai târziu pentru decor. Toacă restul morcovului, al dovlecelului, ceapa și usturoiul.
Într-o tigaie pune o lingură de ulei și 2 linguri de apă, apoi sotează ceapa, usturoiul și resturile de la morcov și dovlecel pentru aproximativ 7 minute. Condimentează cu sare și piper.
Într-un bol amestecă făina de hrișcă și cea de ovăz, apoi adaugă amidonul și amestecă totul.
Adaugă treptat ingredientele lichide și mărarul. Amestecă până la omogenizare, apoi încorporează legumele sotate în compoziție și toarnă totul într-o tavă rotundă cu diametrul de 25 cm, pe care ai uns-o cu puțin ulei.
Decorează cu fășiile de morcov și dovlecel și bagă tava la cuptor pentru 40-50 min, până când trece testul cu scobitoarea.
0 0 votes Acordă o notă rețetei