Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Şterge cu un șervețel de hârtie ciupercile. Taie codițele și toacă-le mărunt.
Într-o tigaie, topeşte untul peste care adăugi ceapa tăiată cubulețe. Când ceapa devine transparentă, adăugă codițele și mai lăsă la foc potrivit 3-4 minute. Adaugă pesmetul și amestecă ncă 2 minute. Condimenteazã cu sare,
piper și pătrunjel.
Într-un bol, amestecă crema de brânză, jumătate din cantitatea de cașcaval și codițele de ciuperci.
Umple ciupercile și așază-le pe hârtie de copt, într-o tavă. Presară deasupra parmezanul și cașcavalul rămas.
Bagã tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute.
Servește-le cu o salată mix de frunze verzi (baby spanac, rucola, eisberg etc) cu dressing de iaurt sau tzatziki (iaurt,
castravete ras, usturoi și busuioc).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei