Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ciuperci umplute, la cuptor

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Ciuperci champignon - 500 grame
Ceapă - 1 bucăți
Pesmet - 30 grame
Cremă de brânză - 100 grame
Parmezan - 30 grame
Cașcaval - 100 grame
Unt - 30 grame
Pătrunjel - 1/4 bucăți

Pași:

Pasul 1

Şterge cu un șervețel de hârtie ciupercile. Taie codițele și toacă-le mărunt.

Pasul 2

Într-o tigaie, topeşte untul peste care adăugi ceapa tăiată cubulețe. Când ceapa devine transparentă, adăugă codițele și mai lăsă la foc potrivit 3-4 minute. Adaugă pesmetul și amestecă ncă 2 minute. Condimenteazã cu sare,
piper și pătrunjel.

Pasul 3

Într-un bol, amestecă crema de brânză, jumătate din cantitatea de cașcaval și codițele de ciuperci.

Pasul 4

Umple ciupercile și așază-le pe hârtie de copt, într-o tavă. Presară deasupra parmezanul și cașcavalul rămas.

Pasul 5

Bagã tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute.

Pasul 6

Servește-le cu o salată mix de frunze verzi (baby spanac, rucola, eisberg etc) cu dressing de iaurt sau tzatziki (iaurt,
castravete ras, usturoi și busuioc).

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments