Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ciuperci umplute, la cuptor

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Şterge cu un șervețel de hârtie ciupercile. Taie codițele și toacă-le mărunt. Toacă ceapa cubulețe. Într-o tigaie, topeşte untul peste care adaugă ceapa. Când ceapa devine transparentă, adăugă codițele și mai lasă la foc potrivit 3-4 minute. Adaugă pesmetul și amestecă încă 2 minute. Condimentează cu sare, piper și pătrunjel proaspăt tocat.

Pasul 3:

Dă cașcavalul și parmezanul pe răzătoare. Într-un bol, amestecă crema de brânză, jumătate din cantitatea de cașcaval și codițele de ciuperci.

Pasul 4:

Umple ciupercile și așază-le pe hârtie de copt, într-o tavă. Presară deasupra parmezanul și cașcavalul rămas.

Pasul 5:

Bagă tava la cuptor pentru 25 de minute.

Tips & Tricks

Poți servi ciupercile cu o salată mix de frunze verzi (baby spanac, rucola, eisberg etc.) cu dressing de iaurt sau tzatziki (iaurt, castravete ras, usturoi și busuioc). Pentru cei mici, ciupercile pot fi o textură greu de gestionat. Servește acest preparat oferind fie umplutura separat și ciupercile tăiate felii subțirii, fie doar umplutura.

Te-ar putea interesa si ...

Inele de ceapă

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments