Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță cartofii, spală-i și taie-i cubulețe. Curăță și spală restul legumelor și dă-le pe răzătoare său toacă-le mărunt.
Într-o oală mai mare, încinsă, pune ceapa, morcovii, gogoșarul și țelina cu 3-4 linguri de apă la înăbușit.
Când legumele încep să își schimbe culoarea, adaugă 500 ml apă, sare, piper și lasă-le la foc potrivit să fiarbă 10-12 minute.
Adaugă cartofii și încă 700-800ml apă și lasă la foc mic pentru aproximativ 15 minute. Spală și toacă leușteanul.
Când cartofii sunt aproape fierți, potrivește de sare, adaugă roșiile și leușteanul și mai lasă pe foc pentru încă 5 minute. Spală și toacă pătrunjelul.
Adaugă 1 sau 2 căni de borș, lasă să dea 1-2 clocote și servește cu pătrunjel proaspăt.
În cazul în care urmezi o dietă fără gluten, verifică eticheta borșului. În mod normal, acesta conține apă, tărâțe de grâu (gluten) și condimente. Există însă opțiuni care omit alergenul, așa cum este borșul din făină de mei.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei