Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie varza feliuțe subțiri, iar restul legumelor cuburi.
Călește legumele (fără varză) în două linguri de ulei de măsline.
Adaugă 2 l de apă călduță. După ce a început să fiarbă, așteaptă 15 minute, apoi adaugă varza, orezul și cimbrul. Lasă totul la fiert încă 10 minute.
Adaugă sucul de roșii și oțetul. După încă 5 minute, este rândul mărarului tocat bine.
Între timp, poți pregăti crutoane din leguminoase. Amestecă într-un bol năutul, fasolea (fierte) și condimentele.
Răstoarnă totul pe într-o tavă cu hârtie de copt și lasă la cuptor 15-20 de minute (în funcție de cât de crocante vrei să fie), la 200 de grade Celsius.
Secretele ciorbăresei:
Ciorbele se pot acri cu:
Adaugă tăieței de casă:
Găluștele merg și la ciorbele cu sos de roșii:
Zeamă cu zdrențe:
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei