Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Pune la foc mediu, în apă cu sare, carnea de vită și curăță frecvent spuma.x
Când carnea este aproape fiartă, țelina, păstârnacul, pătrunjelul și ardeiul gras – toate tăiate cubulețe.
După aproximativ 12-15 minute, scoate carnea și las-o la răcit. După ce se răcește, va fi tăiată cubulețe sau fâșii (în funcție de vârsta urmașului).
Adaugă în ciorbă varza tăiată fâșii, cartoful cuburi și păstăile și lasă totul la fiert încă 15 minute.
Adaugă carnea, apoi bulionul și lasă totul la fiert până dă în clocot.
Acrește ciorba cu borș sau zeamă de lămâie, după gust.
Adaugă sare, după gust, apoi verdeața proaspăt tăiată.
Zeama de lămâie se poate înlocui cu borș. Dacă optezi pentru borș, alege un produs cu etichetă curată. Aceasta ar trebui să menționeze: apă, tărâțe de grâu, uneori mălai, leuștean, cimbru sau alte condimente.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei