Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune 2L de apã la fiert. Toacã ceapa şi dã pe rãzãtoare celelalte legume.
Pune ceapa la înăbușit până devine transparentă. Adaugă morcovul, țelina și ardeiul și mai lasă la înăbușit câteva
minute.
Spală frunzele de ștevie, taie-le codițele și nervura principală, apoi rupe-le sau toacă-le (nu foarte mărunt).
Adaugã apa clocotindã peste legumele înãbuşite, adaugã cartofii și lasă la fiert 15 minute la foc potrivit.
Adaugă sosul de roşii și condimentează după gust. Pune ștevia, leușteanul și zeama de lămâie. Lasă încă 5/6 minute,
la foc potrivit. Dacă este nevoie, poți să mai adaugi o cană de apă.
Bate ouăle și adaugă-le în oală, în timp ce amesteci bine chiar în locul unde pui ouăle bătute. Gătește pentru încă 5
minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei