Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ciorbă de pui cu bulgur

Durata Preparare: 1 ora

Ingrediente:

Piept de pui - 250 grame
Morcovi - 2 bucăți
Țelină - 150 grame
Cartofi - 2 bucăți
Ceapă - 1 bucăți
Roșii cherry - 3 bucăți
Ardei kapia - 1 bucăți
Bulgur - 85 grame
Borș - 180 mililitri
Bulion - 120 grame
Ulei de măsline - grame
Sare
Piper
Pătrunjel - grame
Leuștean - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Pune la călit în ulei și apă morcovul, ceapa și ardeiul tăiate cubulețe.

Pasul 2

Adaugă 3l apă, pune carnea și restul legumelor. Condimentează cu sare și piper, lasă la fiert, scoțând spuma cu ajutorul unei linguri.

Pasul 3

Când carnea este fiartă, adaugă borșul și bulionul și lasă preparatul să dea în clocot timp de 5 minute.

Pasul 4

Adaugă bulgurul și fierbe la foc mic încă 15 minute.

Pasul 5

Servește cu verdeață proaspătă.

Tips & Tricks

Bulgurul este o cereală integrală, care are un conținut mai mare de fier și fibre decât alte cereale asemănătoare. Îl poți folosi în ciorbe, supe, garnituri, salate,
dar și deserturi cum ar fi budinca din bulgur.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments