Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ciorbă de porc cu legume

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie carnea de porc cubulețe.

Pasul 2:

Curăță și taie cubulețe legumele. Pentru urmași începători, pregătește câteva în formă de baghețele pentru degețele.

Pasul 3:

Pune la fiert pentru aproximativ 30 de minute, în 3 litri de apă rece carnea de porc și spumeaz-o.

Pasul 4:

Când carnea e fiartă, scoate-o într-un bol, dar nu arunca apa în care a fiert.

Pasul 5:

Într-o altă cratiță, înăbușește în apă ceapa și zarzavaturile până încep să își schimbe culoarea, apoi adaugă carnea de porc, sare, piper și boia și lasă să se călească încă 4-5 minute.

Pasul 6:

Adaugă celelalte legume: ardei, conopidă, cartofi, opțional varză sau gulie și apa în care a fiert carnea și lasă la foc mic până când sunt gătite legumele, aproximativ 20 de minute.

Pasul 7:

Adaugă roșiile și tarhonul. Acrește cu borș și servește cu pătrunjel proaspăt.

Tips & Tricks

Cu frunze subțiri, de un verde intens, cu un miros distinct, puternic si dulceag, tarhonul face parte din categoria ierburilor aromatice care aduc preparatele la un alt nivel. Folosește-l nu doar pentru aroma ce o dă mâncării, ci și pentru că îmbunătățește digestia, are efecte antimicrobiene și ajută în reducerea stresului și a stărilor depresive.

Te-ar putea interesa si ...

Toast zdrobit

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments