Budincă cu caise uscate
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie carnea de porc cubulețe.
Curăță și taie cubulețe legumele. Pentru urmași începători, pregătește câteva în formă de baghețele pentru degețele.
Pune la fiert pentru aproximativ 30 de minute, în 3 litri de apă rece carnea de porc și spumeaz-o.
Când carnea e fiartă, scoate-o într-un bol, dar nu arunca apa în care a fiert.
Într-o altă cratiță, înăbușește în apă ceapa și zarzavaturile până încep să își schimbe culoarea, apoi adaugă carnea de porc, sare, piper și boia și lasă să se călească încă 4-5 minute.
Adaugă celelalte legume: ardei, conopidă, cartofi, opțional varză sau gulie și apa în care a fiert carnea și lasă la foc mic până când sunt gătite legumele, aproximativ 20 de minute.
Adaugă roșiile și tarhonul. Acrește cu borș și servește cu pătrunjel proaspăt.
Cu frunze subțiri, de un verde intens, cu un miros distinct, puternic si dulceag, tarhonul face parte din categoria ierburilor aromatice care aduc preparatele la un alt nivel. Folosește-l nu doar pentru aroma ce o dă mâncării, ci și pentru că îmbunătățește digestia, are efecte antimicrobiene și ajută în reducerea stresului și a stărilor depresive.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei