Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă mărunt morcovii, păstârnacul, pătrunjelul rădăcină, felia de țelină și cățeii de usturoi.
În două linguri de ulei de măsline, gătește legumele pentru 3-5 minute, la foc mediu.
Adaugă 2 litri de apă. Dă focul mai mare.
Înainte de a tăia carnea de porc, scoate bucățile de grăsime de pe aceasta. Taie cuburi de 3 cm carnea de porc.
Adaugă în oală carnea, așteaptă să dea în clocot, apoi lasă focul mediu. Spumează supa atunci când este necesar.
Lasă la fiert pentru aproximativ 20 de minute.
Adaugă orezul în ciorbă, amestecă și lasă la fiert încă 15 minute.
Separat, amestecă smântâna, tarhonul, 1 linguriță de piper alb și 1/2 linguriță sare. Adaugă pe rând câte un polonic din supa fierbinte și amestecă (pentru a nu se tăia smântâna). Dă focul la mic, apoi adaugă smântâna, amestecând. Lasă la fiert încă 5 minute.
Dă ciorba de pe foc, adaugă oțetul de mere, amestecă. Pune capacul și lasă acoperit 15 minute înainte de servire.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei