Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora 15 minute
Prepară perișoarele: călește o ceapă mică, adăugând în tigaie, la final orezul pentru 1-2 minute. Amestecă oul, carnea și verdeața tocată, 1 linguriță de boia de ardei dulce, 1 linguriță de cimbru uscat, sare, piper. Formează perișoarele.
Înăbușeşte restul de ceapă tocată mărunt, timp de 1 minut. Adaugă morcovii, păstârnacul, pătrunjelul și țelina date pe răzătoare sau tăiate cuburi.
Adaugă apa (aproximativ 2l) și lasă să fiarbă la foc mic. Când morcovii sunt aproape fierți, adaugă celelalte legume
și bulionul.
După ce a dat în clocot, adaugă perișoarele și lasă totul la fiert încă 15- 20 de minute.
Acrește ciorba cu borș sau zeamă de lămâie și servește cu smântână și pătrunjel verde
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei