Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie ciupercile fâșii, toacă mărunt legumele sau dă-le prin răzătoare.
Pune 2 linguri de ulei de măsline la încins, apoi adaugă ceapa și morcovul. Lasă-le să se gătească.
După 2-3 minute, adaugă restul legumelor (mai puțin usturoiul), foaia de dafin, sare, piper și 2 L de apă.
Lasă la fiert la foc potrivit timp de 20-25 minute, până când legumele sunt bine făcute. Zdrobește usturoiul.
Ia de pe foc ciorba și adaugă usturoiul zdrobit, zeama de lămâie și, opțional, smântâna.
Servește cu pătrunjel verde proaspăt sau cu ardei iute murat.
Ciupercile pot fi o textură dificil de gestionat de către urmași. Atunci când vorbim despre primele luni de diversificare, oferă ciuperci tăiate felii subțiri sau tocate mărunt. Pe măsură ce urmașul își dezvoltă abilitățile, ciupercile pot fi tocate bucăți mai mari. Pentru acest preparat, alege varianta potrivită în funcție de tipul de diversificare: autodiversificare felii subțiri, diversificare clasică toacă mărunt și oferă-i tu lingurița.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei