Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță și taie morcovii, păstârnacul, țelina, ceapa, usturoiul.
Separat, pregătește cartoful. Pentru urmași începători, tăie o parte din legume în forma baghețelelor pentru degețele (lungi cât un deget, groase cât două).
Călește legumele de la primul pas în ulei de măsline pentru 5 minute.
Adaugă cartoful, foile de dafin și 2 litri de apă. Lasă la fier la foc mediu-mic pentru 15-20 de minute.
Adaugă spanacul congelat, sucul de roșii și condimentele (sumac, curry, ghimbir, sare, piper). Așteaptă să dea în clocot. Completează cu apă dacă preferi o ciorbă cu mai multă zeamă.
Bate două ouă într-un bol. Dă focul la mic, toarnă în fir subțire în oală, amestecând în același timp. În felul acesta se vor forma „zdrențele” de ou. Poți omite acest pas.
Presară verdeață proaspătă deasupra.
Pentru urmași autodiversificați, poți servi ciorbele astfel: pregătește o parte din ingrediente în forma baghețelelor pentru degețele și lasă-le pe tăvița urmașului. Ele sunt potrivite pentru începători atunci când pot fi ușor strivite între degetul mare și degetul arătător. Servește zeama separat într-un pahar de carton de dimensiuni mici.
0 0 votes Acordă o notă rețetei