Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ciorbă cu gust!

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță și taie morcovii, păstârnacul, țelina, ceapa, usturoiul.

Pasul 2:

Separat, pregătește cartoful. Pentru urmași începători, tăie o parte din legume în forma baghețelelor pentru degețele (lungi cât un deget, groase cât două).

Pasul 3:

Călește legumele de la primul pas în ulei de măsline pentru 5 minute.

Pasul 4:

Adaugă cartoful, foile de dafin și 2 litri de apă. Lasă la fier la foc mediu-mic pentru 15-20 de minute.

Pasul 5:

Adaugă spanacul congelat, sucul de roșii și condimentele (sumac, curry, ghimbir, sare, piper). Așteaptă să dea în clocot. Completează cu apă dacă preferi o ciorbă cu mai multă zeamă.

Pasul 6:

Bate două ouă într-un bol. Dă focul la mic, toarnă în fir subțire în oală, amestecând în același timp. În felul acesta se vor forma „zdrențele” de ou. Poți omite acest pas.

Pasul 7:

Presară verdeață proaspătă deasupra.

Tips & Tricks

Pentru urmași autodiversificați, poți servi ciorbele astfel: pregătește o parte din ingrediente în forma baghețelelor pentru degețele și lasă-le pe tăvița urmașului. Ele sunt potrivite pentru începători atunci când pot fi ușor strivite între degetul mare și degetul arătător. Servește zeama separat într-un pahar de carton de dimensiuni mici.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments