Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția grill.
Într-o oală, pune la foc mic apa cu untul și amestecă ușor până ce untul se topește.
Pe o tavă, peste hârtie de copt, așază nucile și lasă-le la cuptor aproximativ 3 minute, cât să se rumenească.
În oala cu apă și unt, adaugă laptele praf, preferabil cernut printr-o sită sau strecurătoare, și pudra de roșcove, în același mod. Amestecă până se omogenizează. Adaugă uleiul de portocale.
Ia oala de pe foc și las-o deoparte să se răcească puțin, cât timp pregătești recipientul în care o vei pune.
Adaugă mierea/zahărul peste ciocolata preparată termic și omogenizează bine cu un mixer, până devine cremoasă.
În amestecul astfel format, încorporează jumătate din cantitatea de nucă, iar apoi toarnă amestecul într-un recipient în care ai pus hârtie de copt.
Uniformizează ciocolata în tavă cu ajutorul unei spatule, iar pe deasupra adaugă restul de nucă.
Bagă tava în frigider pentru cel puțin 2 ore sau chiar mai mult dacă nu este suficient de întărită.
Păstrează ciocolata în frigider, într-un recipient închis ermetic, până la 5 zile.
Pachetul de lapte praf are 250 g. Păstrează 1/2 linguriță pentru asezonarea chipsurilor de tapioca.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei