Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Într-o tavă pe care să o poți pune în congelator, așază hârtie de copt.
Amestecă iaurtul cu stafidele și întinde-l în strat subțire în tavă. Presară fulgii de nucă de cocos și scorțișoara dacă ai optat pentru ea.
Opțional, presară nuci râșnite și stropește cu miere.
Lasă tava la congelator cel puțin 1 oră, până se întărește.
Rupe preparatul în bucăți și lasă-l câteva minute (2-3) la temperatura camerei înainte de a-l servi.
Poți amesteca pudră de roșcove în iaurt pentru „ciocolată” cu lapte. Păstrează gustarea la congelator într-un recipient închis ermetic.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei