Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Adaugă toate ingredientele pentru aluat într-un bol cu mixer sau amestecă-le manual până când se combină, apoi frământă pentru încă 5-10 minute.
Lasă aluatul la crescut pentru 1h.
Pregătește umplutura: amestecă toate ingredientele până când se combină și obții o pastă omogenă. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, căldură sus-jos.
Întinde aluatul în strat cât mai subțire și așază umplutura peste el, apoi rulează pentru a obține o ruladă din aluat.
Taie felii de 2cm grosime din ruladă folosind un cuțit foarte ascuțit. Atenție, este posibil ca rulourile să pară că își strică formă în timpul acestui proces, dar nu îți face griji, ele vor crește frumos odată ce le așezi într-o tavă de 30cm x 20cm.
Pune o hârtie de copt în tavă și așază rulourile lăsând 2cm între ele, astfel încât să aibă loc să crească, apoi mai lasă-le la crescut pentru aproximativ 45min.
Bagă tava la cuptor și coace rulourile pentru 30-35 de minute, până când trec testul cu scobitoarea.
Lasă-le să se răcească puțin în tavă în timp ce pregătești topping-ul: amestecă ingredientele până când se omogenizează, apoi unge rulourile.