Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează tava în care vrei să faci chipsurile, cu hârtie de copt.
Curăță morcovii, iar apoi cu ajutorul unui peeler taie felii subțiri de morcov.
Așază feliile de morcov pe tavă, stopește-le cu ulei de măsline (poți să te folosești și de o pensulă) și după gust, condimentează-le cu rozmarin și busuioc, curry și usturoi sau boia de ardei dulce.
Lasă-le la copt 12 minute, după care întoarce-le pe cealaltă parte amestecând în tavă, pentru o rumenire uniformă, pentru încă 10 minute.
Când sunt gata, scoate chipsurile din cuptor și sărează-le ușor.
În același mod, poți pregăti chipsuri din păstârnac, sfeclă roșie sau cartof dulce. Păstrează chipsurile la temperatura, într-un recipient închis ermetic.
0 0 votes Acordă o notă rețetei