Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie capătul de la bok choy. În felul acesta, frunzele se vor desprinde ușor.
Spală frunzele, șterge-le cu atenție și lasă-le pe un prosop de bucătărie ca să absoarbă cât mai mult din umezeală.
Dă drumul cuptorului la 220 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Într-un bol, amestecă 1 lingură ulei de măsline, un cățel de usturoi dat pe răzătoare sau 1/2 linguriță usturoi pudră, 1 linguriță de ghimbir dat pe răzătoare sau 1/2 linguriță ghimbir pudră, 1/2 linguriță boia de ardei dulce și, opțional, condimente picante.
Unge cu pensula frunzele de bok choy, pe ambele părți sau amestecă într-un bol astfel încât să fie acoperite cât mai bine cu sosul obținut.
Așază frunzele pe grilajul cuptorului și dă tava la cuptor pentru 8 minute (verifică să fie puțin arse marginile, așa vei obține textura chipsurilor).
Bok choy poate fi pregătit și rapid, în tigaie, asemănător spanacului. Tulpina sa tare se poate transforma într-un aliment de antrenament pentru urmașii începători, care o pot roade în voie și învăța cum să muște și să mestece alimentele solide.
0 0 votes Acordă o notă rețetei