Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Chipsuri cu smântână și ceapă

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 210 grade Celsius. Pregătește o tavă cu hârtie de copt.

Pasul 2:

Amestecă făina de tapioca cu albușurile, 300ml de apă și o linguriță de ulei de măsline. Amestecă cu un tel până se omogenizează amestecul.

Pasul 3:

Amestecă într-un bol mic, ingredientele pentru asezonare: sarea, ceapa granulată, pătrunjelul uscat și laptele praf.

Pasul 4:

Încinge o tigaie și unge-o cu ulei de măsline, întinzând uniform cu o pensulă de patiserie. Toarnă cu o lingură din amestecul pregătit, poți turna și sub forma unei clătite și să o rupi după ce s-a gătit. Gătește-le câteva secunde pe fiecare parte și apoi transferă-le în tavă, pe hârtia de copt. Dacă chipsurile absorb tot uleiul, unge din nou tigaia de câte ori este nevoie.

Pasul 5:

Lasă-le la cuptor aproximativ 20 de minute, până devin aurii.

Pasul 6:

Pune-le într-un bol și toarnă repede amestecul de condimente.

Tips & Tricks

Condimentează chipsurile imediat ce le-ai scos de la cuptor, altfel riști să nu se prindă de acestea.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments