Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 210 grade Celsius. Pregătește o tavă cu hârtie de copt.
Amestecă făina de tapioca cu albușurile, 300ml de apă și o linguriță de ulei de măsline. Amestecă cu un tel până se omogenizează amestecul.
Amestecă într-un bol mic, ingredientele pentru asezonare: sarea, ceapa granulată, pătrunjelul uscat și laptele praf.
Încinge o tigaie și unge-o cu ulei de măsline, întinzând uniform cu o pensulă de patiserie. Toarnă cu o lingură din amestecul pregătit, poți turna și sub forma unei clătite și să o rupi după ce s-a gătit. Gătește-le câteva secunde pe fiecare parte și apoi transferă-le în tavă, pe hârtia de copt. Dacă chipsurile absorb tot uleiul, unge din nou tigaia de câte ori este nevoie.
Lasă-le la cuptor aproximativ 20 de minute, până devin aurii.
Pune-le într-un bol și toarnă repede amestecul de condimente.
Condimentează chipsurile imediat ce le-ai scos de la cuptor, altfel riști să nu se prindă de acestea.