Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Chilli con carne

Durata Preparare: 1 ora

Ingrediente:

Carne tocată de vită - 500 grame
Conservă de fasole roșie - 1 bucăți
Conservă de roșii bucăți - 1 bucăți
Porumb - 150 grame
Ardei gras roșu - 2 bucăți
Ceapă - 2 bucăți
Usturoi - 2-3 căței
Sare
Piper
Boia de ardei dulce - 1 lingurițe
Chimion - 1 lingurițe
Oregano - grame
Ulei de măsline - grame
Ardei chilli - 2 bucăți

Pași:

Pasul 1

Încinge uleiul într-o tigaie și adăugă ceapa și usturoiul tăiate mărunt. Când ceapa devine translucidă, adăugă ardeiul
gras tăiat cubulețe, chilli, sare, piper, boia, chimion.

Pasul 2

Lăsă 1-2 minute și adăugă carnea tocată de vită. Amestecă și lăsă să fiarbă la foc mic pentru 20-25 minute, după care adăugă roșiile cuburi și o cană de apă.

Pasul 3

Lăsă să fiarbă pentru încă 20 minute, după care adăugă fasolea și porumbul. Potriveşte de sare.

Pasul 4

Mai lăsă la foc mic încă 10-12 minute.

Pasul 5

Serveşte cu lipie

Tips & Tricks

Da, mâncarea celor mici ar trebui să conțină cât mai puțină sare, dar poate fi plină de gustul condimentelor aromate. Îi poți prezenta urmașului și universul
preparatelor picante, adăugând cantități mici de boia de ardei iute sau chili măcinat.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments