Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Încinge uleiul într-o tigaie și adăugă ceapa și usturoiul tăiate mărunt. Când ceapa devine translucidă, adăugă ardeiul
gras tăiat cubulețe, chilli, sare, piper, boia, chimion.
Lăsă 1-2 minute și adăugă carnea tocată de vită. Amestecă și lăsă să fiarbă la foc mic pentru 20-25 minute, după care adăugă roșiile cuburi și o cană de apă.
Lăsă să fiarbă pentru încă 20 minute, după care adăugă fasolea și porumbul. Potriveşte de sare.
Mai lăsă la foc mic încă 10-12 minute.
Serveşte cu lipie
Da, mâncarea celor mici ar trebui să conțină cât mai puțină sare, dar poate fi plină de gustul condimentelor aromate. Îi poți prezenta urmașului și universul
preparatelor picante, adăugând cantități mici de boia de ardei iute sau chili măcinat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei